post cover

La Juguesca

  • By Administrador web Ateneu l'Aliança 
  • Category: La Juguesca 
  • Comments (0) 

Ja fa 22 anys que un grup de joves va tenir una idea molt engrescadora, amb esforç i tenacitat van aconseguir crear una activitat increïble que va mobilitzar a molt jovent del poble i, gràcies a l’Ateneu L’Aliança, que els va proporcionar un espai on poder iniciar totes les seves idees estrafolàries, van poder crear La Juguesca.

L’Aliança sempre ha estat un niu on tota idea ha pogut brotar, on les idees es converteixen en realitat per poder arribar a funcionar de forma autònoma. Des d’activitats pels més petits, passant pels joves i acabant pels més grans, tots poden trobar el seu lloc dins de l’Ateneu.

Aquest any La Juguesca farà activitats des del dilluns 4 de setembre fins el dilluns 11 de setembre i com sempre, les seves activitats més multitudinàries seran la cercavila (aquest any arrencarà davant de l’Ateneu l’Aliança dissabte a les 21h) i l’estirada del tractor (el dilluns 11 de setembre a les 21h).

La resta de proves es realitzaran per tot el municipi i faran que la gent de les 5 colles (Bisky, Can t’implora, Concos, Skando, Sporting l’olla) hagin de posar tots els esforços per poder ser els guanyadors d’aquesta edició.