Concurs Bar

Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt > Concurs Bar

Concurs per a l’adjudicació de la gestió del Bar de l’ateneu, espai de bar-restauració social de l’entitat.

Podeu consultar les bases del concurs i el procés per a presentar candidatures. Trobareu tota la informació al document de les bases.

Dates clau:

  • Presentació de sol·licituds: fins el 7 de desembre de 2022, amb tota la documentació necessària. S’ha de presentar a Secretaria de l’ateneu (c/Aliança 17 de Lliçà d’Amunt, dilluns i divendres de 9h a 14h i dimarts i dimecres de 9h a 15h) o omplir el formulari de presentació que trobareu a sota.
  • Obertura de pliques: acte públic el dimecres 7 de desembre a les 20h a la sala de l’ateneu.
  • Exposició de projectes als socis: dijous 8 i divendres 9 de desembre a Secretaria i a l’apartat Documents a l’àrea de socis/es https://socis.lalianca.cat a partir del dijous 8.
  • Adjudicació: Assemblea extraordinària el diumenge 11 de desembre on es presentaran les puntuacions dels projectes per part de la Mesa i es farà la votació per part dels socis/es.

Per a més informació podeu contactar amb Secretaria de l’ateneu (presencialment, per telèfon al 938414533 i per email a bustia@lalianca.cat) i amb la Junta de l’ateneu escrivint a junta@lalianca.cat o demanant una trobada presencial.

Podeu presentar la sol·licitud i la documentació per participar al concurs de forma telemàtica fent clic al botó “PRESENTACIÓ TELEMÀTICA”.

Caldrà que empleneu el formulari amb les vostres dades, la informació dels annexes i el projecte. Haureu d’adjuntar la documentació que es sol·licita a les bases, tingueu-la a punt abans d’iniciar el procés.