Event

Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt > Teatre > “L’home orquestra” d’en Peyu

“L’home orquestra” d’en Peyu

9 d'abril de 2022
20:30 - 17:08

“L’home orquestra” d’en Peyu

El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. EnPeyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble.
Aquests personatges que amb poca cosa: un teclat, unes bases midi de grans èxits de Perales o Rocio Jurado, una americana amb lluentons, confeti i molta voluntat, són capaços d’animar a tot un poble.
A L’home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.
Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.
Més de 30 pobles ja van poder gaudir de L’Home Orquestra l’estiu passat, tot i la pandèmia. Esperem que aquest 2021 pugui brillar i fer gaudir al públic que enyora l’espai pel qual s’ha dissenyat l’espectacle: la Festa Major!

A les 20:30.

Opertura de portes a les 20:00.

Entrada socis 10€

Entrada no socis 15€

Amb el suport de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona.

Compra aquí la teva entrada!