L’Ateneu l’Aliança inicia el curs escolar amb una nova iniciativa per fer front a la difícil situació econòmica que viu arrel de la situació de pandèmia. La cultura és segura, aquest és el lema que hem pogut defensar en els darrers mesos, després de treballar intensament per adaptar-nos a les mesures de protecció covid.

Ara el repte és fer que el projecte cultural sigui a més de segur, sostenible econòmicament i pugui seguir sent un espai cultural i comunitari de referència a Lliçà i més enllà. I per aconseguir-ho necessitem despertar la solidaritat de molta gent per a que participi en el verkami.

El verkami és una iniciativa que permet finançar projectes amb la complicitat de les persones que volen recolçar-los. A través d’aquesta plataforma virtual, podreu obtenir experiències i productes ( entrades a espectacles, lloguers de sala, sopars, etc…) i contribuireu a la recuperació econòmica de l’Ateneu.

Amb la vostra ajuda podrem seguir mantenint obert un espai cultural i de trobada que ha estat referència per a moltes generacions de Lliçà i de tota la vall del Tenes. Volem seguir essent un espai on petits, grans i joves es troben a casa seva i des d’on sorgeixen infinitat de propostes culturals i comunitàries que fan de Lliçà un poble molt singular i únic.

Per acabar, volem recordar que l’Aliança és un projecte inclusiu sostingut per moltes persones que voluntàriament dediquen el seu temps, experiència i talent per mantenir viu aquest espai. Tothom que comparteixi aquests valors, pot participar en qualsevol de les seccions ( gastronòmica, tennis taula, coral, club de rol, grup de teatre, curling, dansa…) o en les comissions que gestionen la programació cultural.

Si tens ganes, només has de posar-te en contacte amb nosaltres, proposar i seràs benvingut/da a l’Ateneu. Som una família de més de 300 persones que volem seguir fent créixer aquest projecte per que les noves generacions tinguin l’oportunitat de gaudir d’un espai popular, cultural i autogestionat. T’hi sumes?