CONCURS PER A L'ARRENDAMENT DEL BAR DE L'ATENEU

Barraka

A l’abril del 2019 l’assamblea de socis va acordar concedir la explotació del bar de l’Aliança als actuals arrendataris, amb una vigència de 12 mesos, com a mesura excepcional donat que cap dels projectes presentats cumplien els requisits mínims que es demanaven  en les bases del concurs. 

A febrer de 2020 iniciem els tràmits per tal de tornar a  celebrar un nou concurs d’adjudicació del bar. 

S’han modificat les bases en favor d’una major flexibilitat horaria per part de l’arrendatari/a, i s’ha concretat  les informacions que requereix el projecte a presentar. 

En aquest espai trobareu tota la informació referent al concurs, les dates importants i la documentació que s’ha de presentar, així com les bases que el regeixen.

Atentament 

La Junta

DATES CLAU

· Del dilluns 3 de febrer al divendres 20 de març de 2020: PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

·22 de març 2020, a les 20h: OBERTURA DE PLIQUES

· 29 de març de 2020: ADJUDICACIÓ (Assemblea extraordinària)

COM PRESENTAR CANDIDATURA

  • Del dilluns  3 de febrer al divendres 20 de març  de 2020 a la Secretaria de l’ateneu (de dimarts a dijous de 9h a 14h, dimarts i dijous de 17h a 19h i divendres de 10h a 13h, al Carrer Aliança 17 de Lliçà d’Amunt) en un sobre tancat
  • Cal presentar dins el sobre l’ANNEX 2 emplenat correctament amb el projecte. És molt important que el projecte inclogui almenys tots els punts que s’exposen a les bases.
  • Per a qualsevol dubte o comentari podeu contactar amb Secretaria (bustia@lalianca.cat / 93 841 45 33)