Event

‘Temps de Llum’

18 d'abril de 2021
12:00 - 13:00

Sala de l’ateneu

‘Temps de Llum’

Companyia Clardelluna

Temps de llum és un espectacle de titelles i teatre d’ombres, una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle en el qual tot transita i es transforma. La protagonista és la Nina, que es desperta mentre els personatges i les estacions van apareixent. La Nina aprendrà a volar, a nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

Un espectacle sensorial ple de llum  i música per a nadons

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s’il·lumina, per deixar pas al fred de l’hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral.

Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l’arribar de l’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

Temps de llum, és un espectacle de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum. Especialment dissenyat per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.

 

L’espectacle és a apunt de començar…l’inici és ple de màgia on la música t’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.espectacle

La llum multiplica les possibilitats del joc i del mateix aprenentatge, és un estímul sensorial i visual molt màgic, ja que estimulant la vista pots veure molt més enllà del color, els detalls dels objectes i les seves ombres que ens ajuden a descobrir el món lluminós en el qual vivim. Ens permet, conèixer diferents materials naturals i atributs físics, i crear composicions lliures i artístiques que ens ajuden a aprendre, relaxar-nos, jugar, compondre, crear, investigar, descobrir, somiar…

Price

3€ socis/es (nens i adults) 4€ nens no socis (5€ no socis a partir de 11 anys)

Properes activitats

Últimes noticies

Newsletter