Cicle ATENES

ATENES, suma de ATENEU+TENES, és un cicle d’arts (música, dansa, teatre, cinema, pintura) que presenta espectacles de qualitat i de proximitat.

ATENES és CULTURA AMB DENOMINACIÓ D’ORÍGEN.

El cicle funciarà durant tota la temporada amb programacions trimestrals i dos activitats al mes. Comença aquest octubre.

*L’Ateneu, en el marc de la situació sanitària actual, adapta els formats i aforaments dels espais, així com les mesures de neteja, per a què tothom qui vulgui pugui gaudir del cicle amb tranquilitat. Alhora demana a totes les persones que assiteixin que segueixin les indicacions i mantinguin actituds cíviques i respectuoses.

Trobareu activitats gratuïtes, de pagament i de taquilla inversa (pagament voluntari en acabar). Podeu reservar/comprar l’entrada a la plataforma de venda d’entrades ENTRAPOLIS.Data i hora

Dissabte 3 d’octubre, 22H.

Durada: 2 hores.

Descripció

Un piano, un micròfon i una barra. Tres elements que ben combinats ens faran passar una bona estona de la mà de SERGI RODRI, YASMINA PRATS i SALVATORE SICILIANO.

Sergi Rodri i Yasmina Prats posen la música i Salvatore Siciliano els còctels.

Compra/Reserva d’entrades

Entrada gratuïta, amb una consumició obligatòria.

→ ENTRADES


Data i hora

Dissabte 17 d’octubre, 20H.

Durada: 1 hora aprox.

Descripció

Arriba a l’Ateneu una obra que alterna l’humor i la reflexió de l’ofici de pallasso.

Tempus Fugit és un espectacle de pallassos per a públic juvenil i adult que va quedar finalista als premis Zirkolika 2019 en la categoria de millor espectacle de pallassos de Catalunya.

Compra/Reserva d’entrades

Entrada socis/es ateneu 3€.

Entrada NO socis/es 5€. Encara no ets soci/a de l’ateneu? Fes-te’n aquí!

→ ENTRADES