Activitat

POTA DE CABRA 2.0

18 de març de 2018
12:00 - 13:00

Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt

POTA DE CABRA 2.0

Espectacles infantils. Màgia

Diumenge 18 de març, 12h

Màgia

Enric Magoo

“Pota de cabra 2.0” és un espectacle on el Gran Mag Jean Phillippe ens mostra tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant.

Amb l’ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d’il•lusionisme que va fer a l’edat de sis mesos. També s’atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs mes clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. Podrem arribar a veure com desvia l’atenció del públic d’un punt concret per poder realitzar els famosos moviments secrets.

En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il•lusions mes espectaculars.
Un espectacle per a tots públics, divertit, pedagògic i molt participatiu.

Espectacle per a tots els públics.

Més informació, vídeos i fotografies: fitxa La Xarxa Pota de Cabra 2.0

Preu: socis/es i fins a 11 anys 3€, no socis/es majors a partir de 12 anys 5€. Venda d’entrades a taquilla 30 minuts abans de començar l’espectacle.

Preu

3€/5€

Properes activitats