CONCURS PER A L'ARRENDAMENT DEL BAR DE L'ATENEU

Benvolgudes sòcies,
Benvolguts socis,

Per qüestions de disponibilitat de la Sala de l’Ateneu, L’Assemblea extraordinària de socis i sòcies en què es presentaran i votaran els projectes a concurs per a l’adjudicació de l’arrendament del Bar es realitzarà finalment el proper dissabte dia 13 d’abril, a les 12:00 en primera convocatòria i a les 12:30 en segona convocatòria.

Cordialment,
La Junta

Barraka

L’actual llogatera del bar de l’ateneu ha fet saber a l’entitat la seva voluntat de finalitzar la seva activitat. 

Per aquest motiu, l‘Assemblea de socis i sòcies, celebrada el 10 de març de 2019, convocada extraordinàriament a petició de la Junta de l’entitat, ha aprovat les bases del concurs per a fixar un nou arrendament per a l’explotació del servei, així com la creació de la Mesa del concurs, formada per la Junta i socis i sòcies, que gestionaran el procés d’acord amb les bases aprovades.

En aquest espai trobareu tota la informació referent al concurs, les dates importants i la documentació que s’ha de presentar, així com les bases que el regeixen.

DATES CLAU

· De l’11 de març de 2019 al 5 d’abril de 2019: PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

· 5 d’abril de 2019, a les 20h: OBERTURA DE PLIQUES

La mesa d’avaluació de projectes pel concurs de concessió del bar de l Ateneu, ha decidit ampliar el termini de lliurament de projectes fins divendres 12 abril a les 13h.

· 14 d’abril de 2019: ADJUDICACIÓ (Assemblea extraordinària)

COM PRESENTAR CANDIDATURA

  • De l’11 de març de 2019 al 5 d’abril de 2019 a la Secretaria de l’ateneu (de dimarts a divendres d’11 a 13h, dimarts i dijous de 17 a 19h, al Carrer Aliança 17 de Lliçà d’Amunt) en un sobre tancat
  • Cal presentar dins el sobre l’ANNEX 2 emplenat correctament amb el projecte. És molt important que el projecte inclogui almenys tots els punts que s’exposen a les bases.
  • Per a qualsevol dubte o comentari podeu contactar amb Secretaria (bustia@lalianca.cat / 93 841 45 33)